субота, 29 вересня 2012 14:55

Ріккі Хаттон відновить кар'єру боєм з Сенченком

Ріккі Хаттон відновить кар'єру боєм з Сенченком
Поєдинок відбудеться 24 листопада в Манчестері ФОТО: lenta.ru

Британський боксер Ріккі Хаттон, який оголосив про відновлення кар'єри, в першому бою після повернення на ринг зустрітися з українцем В'ячеславом Сенченком. Про це повідомляє BBC. Поєдинок відбудеться 24 листопада в Манчестері.

33-річний Хаттон оголосив про повернення у великий спорт у середині вересня. За словами спортсмена, його не влаштовувала життя, яке він вів поза боксом. Хаттон пішов зі спорту в липні 2011 року, але востаннє він виходив на ринг у травні 2009 року. Тоді британець програв філіппінцю Менні Пакіао.

35-річний Сенченко провів останній бій у квітні 2012 року. Тоді українець програв американцю Полу Маліньяджі, втративши титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) в напівсередній вазі.

У разі перемоги над Сенченком Хаттон отримає можливість зустрітися з Маліньяджі, з яким вже боксував у 2008 році.

Хаттон провів на рингу 47 боїв, здобувши перемогу в 45 (32 нокаутом) з них, двічі британський боксер опинявся в ролі переможеного. У 2005 році Хаттон відібрав у росіянина Кості Цзю звання чемпіона світу в першій напівсередній вазі за версією IBF (Міжнародна федерація боксу).

Сенченко провів на рингу 33 бої, вигравши в 32 (21 нокаутом) з них. Поразка від Маліньяджі стало першою для українського боксера.

Зараз ви читаєте новину «Ріккі Хаттон відновить кар'єру боєм з Сенченком ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути