вівторок, 05 травня 2009 12:47

Рібері замінить Роналду за рекордну суму

Рібері замінить Роналду за рекордну суму

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" запропонував 70 мільйонів євро за півзахисника мюнхенської "Баварії" і збірної Франції Франка Рібері, який недавно висловив бажання залишити німецький клуб. Про це пише англійське видання The Guardian. Якщо трансфер 26-річного гравця відбудеться, він стане найдорожчим в історії футболу.

"Манчестер Юнайтед" купить Рібері в тому випадку, якщо атакуючий півзахисник "МЮ" Кріштіану Роналду влітку 2009 року перейде в мадридський "Реал". Рішення про продаж португальця ще не ухвалене. Сам Роналду планував піти в "Реал" ще влітку 2008 року, але недавно заявив, що передумав залишати "МЮ".

В кінці квітня 2009 року в інтерв"ю французькому виданню L"Еquipe Рібері заявив, що залишить "Баварію", якщо мюнхенці не потраплять безпосередньо в Лігу чемпіонів сезону-2009/10, тобто займуть в чемпіонаті Німеччини сезону-2008/09 місце не нижче другого. За чотири тури до кінця першості країни "Баварія" займає друге місце з відставанням в три очки від лідируючого "Вольфсбурга".

1 травня іспанська газета El Mundo Deportivo написала, що Рібері перейде до "Барселони". За даними The Guardian, в даний час переговори гравця з іспанським клубом припинені.

The Guardian відзначає, що "Баварія" відхилила пропозицію "МЮ". Проте мюнхенці відповіли англійському клубу, що готові відпустити Рібері за 150 мільйонів євро.

Рекордним трансфером в історії футболу є перехід француза Зінедіна Зідана з туринського "Ювентуса" в мадридський "Реал" в 2001 році. "Реал" заплатив за гравця 66 мільйонів євро.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Рібері замінить Роналду за рекордну суму ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути