середа, 09 травня 2007 12:13

Рібері та Снейдер відмовили "Баварії"

  Уеслі Снейдер
Уеслі Снейдер

"Баварія" намагалася придбати у амстердамського "Аякса" півзахисника Уеслі Снейдера, 22 року. Проте сам гравець до Мюнхена не поспішає, інформує російський сайт "Баварії". Голландець явно віддає перевагу "Валенсії" - ще одному клубу, що претендує на нього.

Мюнхенці пропонують за Снейдера 14 мільйонів євро, тоді як, посилаючись на агента футболіста, амстердамці готові обговорити пропозиції, починаючи з 12 мільйонів.

На даний момент "Валенсія" пропонує лише 8 мільйонів, тобто набагато менше планки, встановленою амстердамцями.

Проте керівництво "Аякса" вирішила врахувати побажання самого футболіста, а тому зайняло вичікувальну позицію, по видимому сподіваючись, що іспанці підвищать свою пропозицію.

У такій ситуації, шанси "Баварії" на придбання Снейдера мізерні.

Ще один гравець, який відмовив "Баварії", - француз Франк Рібері, 24 роки. Півзахисник "Марселя", що став одним з відкриттів минулого мундіалю, вже давно числиться в списку бажаних придбань у баварців. Проте днями, в своєму інтерв"ю журналу France Football, він абсолютно виключив можливість свого переходу до Німеччини.

- Я б із задоволенням пограв за кордоном. Але пропозиції з Німеччини мене особливо не цікавлять. Віддав перевагу б Англії або Іспанії, - сказав Рібері.

Зараз ви читаєте новину «Рібері та Снейдер відмовили "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути