Ексклюзиви
субота, 31 серпня 2013 12:01

Рібері став найкращим гравцем Суперкубка УЄФА

Рібері став найкращим гравцем Суперкубка УЄФА
"Баварія" дуже старалася виграти Суперкубок УЄФА" - Рібері ФОТО: sport.news.am

Найкращий футболіст Європи минулого сезону Франку Рібері підтвердив свій клас. Француза визнали "Man of the match" Суперкубка УЄФА. Вчора у Празі "Баварія" у серії пенальті здолала "Челсі".

Напередодні матчі Рібері не тренувався з командою, адже перебував у Монако, де отримував приз кращого гравця Європи. Хосеп Гвардіола поставив француза в основний склад на гру з "Челсі". Франк дуже хотів довести невипадковість присудженої йому нагороди, тому дуже старався забити. І це у нього вийшло. Футболіст відзначився на початку другого тайму. Міг забити більше, але підвела реалізація. Також Рібері реалізував післяматчеве пенальті.

Після матчу француз отримав свою нагороду. На прес-конференцію прийшов із медаллю на шиї.

"Команда дуже старалася виграти цей трофей. Ми добре грали, але втратили чимало нагод, щоб відзначитися. Цей титул дуже важливий для нашого наставника. Вся команда відчуває тиск, але найбільше дістається Гвардіолі. Він чудовий фахівець. Ми ним дуже задоволені", - сказав Рібері.

Відзначимо, що після забитого голу француз побіг святкувати до Гвардіоли.

Футболісти "Баварії" довго спілкувалися з журналістами у змішані зоні. Рафінья на прохання репортера надів свою медаль на шию і так позував для фого. Один із працівників клубу заніс Суперкубок в автобус. Останнім з роздягальні вийшов Данте. Бразилець танцював і співав. По дорозі забрав із собою Хаві Мартінеса, який якраз давав інтерв'ю. Автобус "Баварії" залишив стадіон близько першої ночі (друга ночі за київським часом). Гравці "Челсі" поїхали трішки раніше.

Нагадаємо, "Баварія" перемогла "Челсі" у серії пенальті — 5:4. Мануель Нойєр парирував удар Ромелу Лукаку.

Зараз ви читаєте новину «Рібері став найкращим гравцем Суперкубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути