середа, 21 липня 2010 11:06

Рібері і Бензема можуть стати в"язнями за секс з неповнолітньою повією

Рібері і Бензема можуть стати в"язнями за секс з неповнолітньою повією

Футболістам збірної Франції Франку Рібері і Каріму Бензема пред"явлені звинувачення у зв"язках з неповнолітньою повією Захією Дехар. Вона дала свідчення поліції ще у квітні, коли і розпочався розгляд цієї справи. Офіційні звинувачення Рібері і Бензема були пред"явлені ввечері 20 липня, пише англійське видання The Guardian.

У квітні французька поліція проводила рейди по борделях Парижа і затримала декілька повій, серед яких опинилася і Дехар. Вона розповіла, що її послугами користувалися декілька відомих футболістів, у тому числі Рібері, Бензема і ще один гравець збірної Франції Сідней Гову. Однак Гову був клієнтом Дехар, коли їй уже виповнилося 18 років.

Рібері, який виступає за мюнхенську "Баварію", визнав, що користувався послугами Дехар. За словами футболіста, він не знав, що вона була неповнолітньою. Дехар підтвердила, що не говорила гравцеві про свій вік. 27-річний Рібері одружений, у нього двоє дітей.

Що стосується 22-річного Бензема, який грає за мадридський "Реал", то він відкинув звинувачення на свою адресу. Якщо футболістів визнають винними, то їм загрожує тюремне ув"язнення на строк до трьох років і штраф у розмірі 45 тисяч євро.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Рібері і Бензема можуть стати в"язнями за секс з неповнолітньою повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути