четвер, 03 грудня 2009 18:36

Ремонт автомобіля обійдеться Шевченку в 55 тисяч гривень

Ремонт автомобіля обійдеться Шевченку в 55 тисяч гривень

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко заплатить за ремонт свого автомобіля Porsche Panamera Turbo, пошкодженого в ДТП, від 40 до 55 тисяч гривень. Про це повідомили в сервісному центрі Porsсhe Україна.

Нагадаємо, Porsche Шевченка вартістю понад 200 тисяч доларів потрапив у незначну аварію вдень у четвер, 3 грудня. ДТП сталося в Києві поблизу телецентру на вулиці Мельникова.

Автомобіль, яким керував Шевченко, зіткнувся з джипом Honda CRV, за кермом якого була Софія Михайлівна Голдобіна, дружина хокейного тренера Валерія Голдобіна.

В аварії, за словами Шевченка, була винна жінка. "Я їхав за нею. А вона, не включивши поворот, різко почала розвертатися, навіть не подивившись у дзеркало. У мене не було виходу. Я намагався уникнути зіткнення. Намагався їхати вліво, оскільки ряд був вільний, але не зміг уникнути зіткнення. А вона не реагувала на мої сигнали", - розповів деталі ДТП спортсмен.

Втім, він зауважив, що ніхто в ДТП не постраждав. Зокрема, Шевченко ніяких травм не отримав. Машина ж постраждала не дуже сильно.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «Ремонт автомобіля обійдеться Шевченку в 55 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути