понеділок, 06 липня 2009 10:12

Рейтинг ATP. Федерер повернувся на тенісний трон

Рейтинг ATP. Федерер повернувся на тенісний трон

Переможець Вімблдону-2009 швейцарець Роже Федерер повернувся на першу сходинку в рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів (ATP).

У серпні 2008 року Федерер поступився званням першої ракетки світу іспанцеві Рафаелю Надалю, а в рейтингу від 6 липня 2009 року швейцарець знову зайняв перше місце. Надаль опустився на другу сходинку рейтингу. Про це повідомляє офіційний сайт ATP.

У новій версії рейтингу на рахунку Федерера 11220 очок. У Надаля, який пропустив Вімблдон через травму і втратив очки, які отримав за перемогу на Вімблдоні-2008, 10735 очок. На третьому місці - британець Енді Мюррей. У нього 9450 очок.

З тенісистів, які потрапили в першу двадцятку рейтингу, найбільшого прогресу за підсумками Вімблдону досяг німець Томмі Хаас. Тенісист, який дійшов на Вімблдоні до півфіналу, піднявся на 15 позицій - з 34-го на 19-е місце.

Українець Сергій Стаховський піднявся на 87 місце (+3 місця), а Сергій Бубка зараз 198-й. (-6), Ілля Марченко - 242 (+11).

За матеріалами Лента, Турнір

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг ATP. Федерер повернувся на тенісний трон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути