Ексклюзиви
четвер, 24 червня 2010 10:24

Рехагель вирішив залишити посаду тренера збірної Греції

Рехагель вирішив залишити посаду тренера збірної Греції

Тренер збірної Греції з футболу Отто Рехагель повідомив гравцям своєї команди про намір піти у відставку, повідомляє AFP з посиланням на грецькі ЗМІ.

Офіційного підтвердження відставки німецького тренера, який керував збірної Греції з 2001 року, не надходило. У Федерації футболу Греції не стали підтверджувати чи спростовувати цю інформацію і запропонували почекати заяви самого Рехагеля, яке він зробить в Афінах.

Збірна Греції, яка під керівництвом Рехагеля стала чемпіоном Європи в 2004 році, змогла здобути на Чемпіонаті світу в ПАР лише одну перемогу над командою Нігерії. Збірна Аргентини 22 червня позбавила греків шансів на вихід з групової стадії першості, вигравши з рахунком 2:0. Після цієї поразки про свою відставку оголосив помічник тренера грецької збірної Джіанніс Топалідіс.

Робота з грецькими футболістами стала першим досвідом Рехагеля по керівництву національною збірною. До цього він тренував лише німецькі клуби. Контракт Рехагеля зі збірною Греції був розрахований до кінця Чемпіонату світу-2010.

За матеріалами afp.com

Зараз ви читаєте новину «Рехагель вирішив залишити посаду тренера збірної Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути