середа, 23 червня 2010 09:16

ЧС-2010. Команда Марадони відправляє збірну Греції додому (ФОТО)
6

Фото: Фото: AFP

Збірна Аргентини з рахунком 2:0 обіграла команду Греції в матчі третього кола групового раунду чемпіона світу з футболу-2010. Таким чином, аргентинці набрали дев'ять очок і посіли перше місце в групі В, оформивши вихід у плей-офф. Греки з трьома очками залишилися третіми.

Грекам для виходу в плей-офф потрібно було зіграти хоча б внічию і сподіватися, що Південна Корея не виграє у Нігерії, а аргентинців при певних розкладах влаштовувала навіть поразка. Але команда Дієго Марадони з перших же хвилин показав, що збирається грати тільки на перемогу.

Аргентинці відразу замкнули суперника на його половині поля і почали обстрілювати ворота Цорваса. Спочатку Агуеро пробивав під поперечину метрів з 20-ти, голкіпер потягнув, потім Верон приклався з дальньої дистанції, але голкіпер не дрімав. Пару разів грецький воротар помилявся на виходах при подачі кутового, але на його щастя до голу ці помилки не привели. А перед самою перервою він врятував свою команду після удару Максі Родрігеса і добивання Мессі. Греки ж за весь перший тайм жодного разу не вдарили по воротах Ромеро.

Зате на першій хвилині другої половини матчу підопічні Отто Рехагеля ледь не відкрили рахунок. Самарас сміливо пішов на двох захисників, перший його удар блокували, а от добивання ледь не завершилася голом, але м'яч пройшов у сантиметрах від штанги. Втім, це був лише одиничний момент. Аргентинці швидко повернули собі ігрову ініціативу і в підсумку втілили її в гол на 77-й хвилині матчу. Мартін Демічеліс замкнув подачу з кутового і вивів свою команду вперед. А під кінець матчу Мартін Палермо, який вийшов на заміну забив другий м"яч і оформив перемогу своєї команди.

В 18 фіналу збірна Аргентини зіграє з командою Мексики.

ЧС-2010, груповий етап, група B

Греція - Аргентина - 0:2 (0:0)

Голи: 0:1 - Демічеліс (77), 0:2 - Палермо (89).

Греція: Цорвас, Пападопулос, Кирьякос, Вінтра, Торосидіс (Пацацоглу, 55), Морас, Карагуніс (Спірополус, 46), Циоліс, Кацураніс (Нініс, 54), Папастатопулос, Самарас.

Аргентина: Ромеро, Отаменді, Демічеліс, Бурдіссо, Родрігес, Верон, Болатті, Мессі, М. Родрігес (Ді Марія, 63), Агуеро (Пасторе, 77), Міліто (Палермо, 80).

Попередження: Кацураніс (30), Болатті (76).

За матеріалами news.liga.net, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Команда Марадони відправляє збірну Греції додому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути