Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2012 17:00

"Регіоналу" Волкову не терпиться "покращувати інфраструктуру" до Євробаскету-2015

"Регіоналу" Волкову не терпиться "покращувати інфраструктуру" до Євробаскету-2015

Чемпіонат Європи з баскетболу, який відбудеться в Україні в 2015 році, дозволить нашій країні істотно поліпшити інфраструктуру спортивних об'єктів, заявляє народний депутат фракції Партії регіонів, перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Олександр Волков.

"Я отримав дуже багато телефонних дзвонів з Києва, з регіонів. Всі дуже задоволені інформацією про те, що чемпіонат Європи з баскетболу в 2015 році прийме саме Україна. Це перший подібний захід для українських баскетболістів на такому високому рівні", - цитує слова Волкова прес-служба Партії регіонів у п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович розпорядився розпочати підготовку до Євробаскету-2015

За словами депутата, указ президента України щодо створення оргкомітету з проведення Євробаскету-2015 - це "дуже серйозний документ, на основі якого буде базуватися реальний розвиток баскетболу в нашій країні".

Волков також повідомив, що план заходів з підготовки до чемпіонату передбачає будівництво і реконструкцію спортивних арен в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі та Харкові з метою приведення їх у відповідність до вимог ФІБА. Введення їх в експлуатацію передбачено не пізніше грудня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналу" Волкову не терпиться "покращувати інфраструктуру" до Євробаскету-2015». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути