Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2012 04:41

"Хлопці зробили на полі все, що могли на цей момент" - президент "Динамо"

"Хлопці зробили на полі все, що могли на цей момент" - президент "Динамо"
За словами Суркіса, його команда в грі з "Порту" в атаці не проявила всі свої найкращі якості. Фото: time-football.com

По грі, по самовіддачі у поєдинку з "Порту" у президента ФК "Динамо" (Київ) Ігоря Суркіса немає ніяких претензій до гравців команди.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "2+2" після матчу "Динамо" - "Порту" в Києві.

Як ваш настрій після цієї гри?

"Виходячи з турнірної ситуації, ми сьогодні мали брати три очки, щоб у нас була надія йти далі. Не вийшло, але по грі немає жодних питань і в мене, і в тренерського штабу, й у вболівальників не повинно бути. Команда на полі робила все, що могла. У першому таймі практично не було моментів: що в однієї команди, що в іншої. Наша команда боролася. Звісно, що напівмоменти в таких матчах як Ліга чемпіонів вирішують результат цих поєдинків. Був момент у Ярмоленка наприкінці зустрічі. Якби він забив, то думаю, що ми сьогодні могли б святкувати перемогу. Але по грі, по самовіддачі в мене немає ніяких претензій до хлопців. Вони робили сьогодні на полі все, що могли на цей момент".

Із чим пов'язуєте таку нереалізацію біля воріт "Порту", з невезінням, розконцентрацією, можливо, ще чимось?

"Це футбол. Можна створити десять моментів і не забити жодного м'яча, а можна створити, як ми тоді в "Порту", три моменти й забили два голи. Найголовніше, що у хлопців було бажання, вони грали з першої до останньої хвилини. Ліга чемпіонів не вибачає помилок. Цих помилок ми сьогодні зробили в обороні мінімально, враховуючи те, що зіграли "на нуль". А в атаці не проявили, мабуть, усі свої найкращі якості, не змогли забити м'яч, який нам був дуже потрібний".

Нагадаємо, в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА у квартеті А київське "Динамо" на полі НСК "Олімпійський" не зуміло обіграти португальський "Порту", зігравши з ним унічию - 0:0.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці зробили на полі все, що могли на цей момент" - президент "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути