середа, 07 листопада 2012 03:29

Михайличенко не вважає вболівальниками тих, які вибігають на поле

Михайличенко не вважає вболівальниками тих, які вибігають на поле
Олексій Михайличенко Фото: fcdynamo.kiev.ua

Виконуючий обов'язки головного тренера ФК "Динамо" Олексій Михайличенко не вважає уболівальниками тих людей, які вибігають на поле під час матчу. Про це він сказав на прес-конференції після гри з "Порту".

Нагадаємо, вчора, під час зустрічі з "Порту", у додані арбітром три хвилини до матчу на поле вибіг уболівальник. У цей час "Динамо" атакувало біля воріт суперника.

"Такі моменти іноді трапляються. Я от просто не можу зрозуміти це. Я пам'ятаю, як був дуже важливий момент в Дніпропетровську зі збірною Англії, коли могли зупинити гру і закінчилося б на цьому. Я не можу зрозуміти, коли люди працюють для того, щоб досягти результату, вони вкладають душу. І трапляються такі ексцеси. Я не вважаю таких уболівальниками. Абсолютно не вважаю. Нехай ображаються на мене, чи не ображаються. Це моя точка зору", - зауважив він.

Щодо ігор з суперником Михайличенко зауважив, що обидва матчі з "Порту" були складними.

"Вони були дуже складними по-своєму. І в Порту і тут ми очікували більше очок для клубу, які нам потрібні", - додав він.

Як відомо, гра київського "Динамо" з португальським "Порту" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті А завершилася з рахунком 0:0.

 

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко не вважає вболівальниками тих, які вибігають на поле». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути