четвер, 21 січня 2021 14:21

Ребров зганьбився в чемпіонаті Угорщини

Ребров зганьбився в чемпіонаті Угорщини
Сергій Ребров очолює "Ференцварош" з літа 2018 року. Фото: ФК "Ференцварош".

У матчі 16-го туру чемпіонату Угорщини чемпіон країни "Ференцварош" поступився вдома найбільшому аутсайдеру "Діошдьору" - 0:1.

Команда українського тренера Сергія Реброва почала невдало 2-гу частину сезону. "Ференцварош" не зміг набрати очки в матчі проти останньої команди Угорщини. Господарі мали повну ігрову та територіальну перевагу, але забити так і не змогли. "Діошдьор" за 6 хв. до завершення гри вдало реалізував стандарт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін провалив дебют за "Реал"

"Ми провели 1-й матч у році, який був важкий. Гадаю, 2,5 з половиною тижнів недостатньо для ідеальної підготовки. Суперник знайшов виграшну тактику. Хоча ми створювали моменти, але без гола виграти неможливо.

Іноді вдалі серії закінчуються. Суперник глибоко захищався, цього разу нам не вистачило творчості в півзахисті. У 1-му таймі в нас було кілька можливостей. Ми програли, але треба дивитися в майбутнє", – цитує Реброва офіційний сайт "Ференцвароша".

Після 16 турів "Ференцварош" впевнено лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи "МОЛ Віді" на 9 очок. Наступну гру команда Сергія Реброва проведе 23 січня проти "Академії Пушкаша". Початок гри о 18:00.

Зараз ви читаєте новину «Ребров зганьбився в чемпіонаті Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути