Ексклюзиви
середа, 25 січня 2012 11:41

Ребров відзначився дублем за іспанський клуб
10

Фото: fcdynamo.kiev.ua

З несподіваним проханням до Юрія Сьоміна звернувся колега з футбольного клубу "Марбелья". Його команді запропонували зіграти товариський матч з німецькою "Фортуною", проте кількості гравців для цього у любительської команди не вистачало.

Динамівці прийшли на допомогу, делегувавши воротаря Бойка, польових гравців Макаренка, Буяльського, Бертольо і тренера Сергія Реброва. Втім, Сергій Станіславович перебуває у відмінній формі і вирішив справою допомогти наспіх сформованому колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" позичить іспанському клубу Реброва і чотирьох гравців

Динамівці на мікроавтобусі прибули до Футбольного центру Марбельї за годину до початку гри. У роздягальні познайомилися зі своїми новими партнерами. Сергій Ребров, який володіє англійською мовою, разом з тренером "Марбельї" на макеті розподілили гравців по позиціях. Отже, Макаренко грав опорного півзахисника, Буяльський діяв "під нападаючим", Бертольо вийшов правим півзахисником, а Ребров на вістрі атаки.

Партнери у динамівців були, скажімо так, не дуже. "Марбелья" виступає в одній з вісімнадцяти зон четвертого за рахунком дивізіону Іспанії, представляючи собою добре збиту любительську команду невеликого курортного містечка. "Фортуна" же зараз на підйомі, лідирує у другій Бундеслізі і має реальні шанси вийти у першу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" виграло перший матч року у серії пенальті

Вже на першій хвилині зустрічі Бойко показав клас, парирував два поспіль удари з близької дистанції. Денис, незважаючи на п'ять пропущених м'ячів, зіграв на рівні. Захист іспанців фактурні німецькі нападники проходили як ніж крізь масло і якби не реакція воротаря, рахунок напевно був би двозначним.

Молоді Макаренко і Буяльський провели всі 90 хвилин і отримали хороший досвід. Макаренко виконав багато чорнової роботи, часто вступав у боротьбу, підчищаючи помилки партнерів. Буяльський взяв участь у першому забитому м'ячі "Марбельї", забравши м'яч у суперника і від лицьової лінії виклавши його під удар Реброву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілош Нінкович став батьком

Як у найкращі часи Сергій був точний, з десяти метрів пробив впритул зі штангою. Ще один м'яч Ребров після класної передачі Макаренка забив вийшовши один на один з воротарем. З трибун відразу почали скандувати: "Сергію, давай" хет-трик"! Активно діяв Бертольо, роздаючи осмислені передачі і зробивши декілька хороших проходів до воріт. Підсумковий рахунок - 5:2 на користь "Фортуни".

"Марбелья" провела матч у такому складі: Бойко, Моріла, Хосе Марі, Аріас, Герріт, Макаренко, Буяльський, Бертольо, Ребров, Арамбаррі, Дюран. На 65-й хвилині Бертольо і Ребров були замінені. Після гри тренер "Марбельї" подякував динамівцям за допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Ребров відзначився дублем за іспанський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути