середа, 07 червня 2023 12:55

Ребров офіційно став головним тренером збірної України з футболу

Ребров офіційно став головним тренером збірної України з футболу
Сергій Ребров очолив збірну України. Фото: УАФ

Українська асоціація футболу оголосила 7 червня про призначення головним тренером збірної України 48-річного Сергія Реброва.

Вже 12 червня Ребров дебютує на посаді наставника збірної у товариському матчі зі збірною Німеччини, повідомив голова УАФ Андрій Павелко.

"Для зіркового у минулому футболіста це вже п'ятий самостійний досвід тренерської роботи, але перший з національною командою. Ребров двічі приводив до чемпіонства "Динамо", тричі вигравав чемпіонат Угорщини з "Ференцварошем", також завойовував золото у вищому дивізіоні Об'єднаних Арабських Еміратів на чолі "Аль-Айну". Він також очолював "Аль-Аглі" з Саудівської Аравії, з яким брав срібло", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров підтвердив, що очолить збірну України з футболу

Будучи гравцем, Ребров провів за збірну України 75 матчів, в яких забив 15 голів. Зокрема, він виходив до чвертьфіналу чемпіонату світу з футболу у 2006 році.

"16 та 19 червня синьо-жовті зіграють з Північною Македонією та Мальтою в рамках відбору на Євро-2024. До нього збірна України провела один матч проти Англії під керівництвом Руслана Ротаня", – додали в УАФ.

Раніше ЗМІ повідомляли, що наставник "Аль-Айна" Сергій Ребров офіційно очолить збірну України з футболу.

У збірній також визначилися з помічниками Реброва.

Відомо, що Вісенте Гомес буде старшим асистентом, Альберто Босх, Гліб Платов – асистентами. При цьому Платов збереже за сумісництвом посаду технічного директора "Дніпра-1".

Із Ребровим та його тренерським штабом буде підписано угоду, яка охопить відбірні цикли відбору Євро-2024 та відбору ЧС-2026.

Зараз ви читаєте новину «Ребров офіційно став головним тренером збірної України з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути