вівторок, 13 серпня 2013 10:56

"Реал" відмовився від футболіста за 120 мільйонів євро
7

Фото: ФОТО: dailymail.co.uk

Мадридський футбольний клуб "Реал" відмовився від придбання півзахисника лондонського "Тоттенхема" Гарета Бейла. Про це повідомляє сайт видання The Telegraph.

За інформацією видання, кілька днів тому відбулася зустріч наставника "Реала" Карло Анчелотті і президента клубу Флорентіно Переса, на якій італієць заявив, що зможе обійтися без Бейла. Свою роль у відмові від гравця "Тоттенхема" також зіграло те, що лідер "Реала" Кріштіану Роналду підписав з командою новий контракт.

Переговори про трансфер Бейла йшли з кінця сезону-2012/13. Спершу мова йшла про суму в 70 мільйонів євро, але з часом лондонський клуб став вимагати за 24-річного гравця 120 мільйонів євро. "Реал" був готовий виплатити частину цієї суми, а також передати права на деяких гравців. Зокрема, мова йшла про захисника Фабіу Коентрау та півзахисника Анхеля Ді Марію.

Якби трансфер Бейла відбувся, то він би став найдорожчим в історії. Нинішнє досягнення належить "Реалу", який у 2009 році заплатив за перехід Кріштіану Роналду з "Манчестер Юнайтед" ледь більше 93 мільйонів євро.

Гарет Бейл почав кар'єру в англійському "Саутгемптоні", а за "Тоттенхем" півзахисник виступає з 2007 року. За підсумками минулого сезону він був визнаний кращим гравцем англійської прем'єр-ліги.

За збірну Уельсу Бейл провів 41 матч, забивши 11 голів.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" відмовився від футболіста за 120 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути