середа, 17 березня 2021 00:23

"Реал" вибив Малиновського та легка перемога "Ман Сіті": результати матчів 1/8 Ліги чемпіонів

"Реал" вибив Малиновського та легка перемога "Ман Сіті": результати матчів 1/8 Ліги чемпіонів
Руслан Малиновський не має стабільного місця в складі "Аталанти". Фото: ФК "Аталанта"

У матчі-відповіді 1/8 Ліги чемпіонів "Реал" переміг "Аталанту" - 3:1. В Бергамо мадридці також були сильніші -1:0.

Що потрібно знати про гру у Мадриді:

Команди залишилися без основних опорників. Каземіро пропускав гру через перебір карток, а півзахисник гостей Ремо Фройлер - через вилучення у 1-му матчі.

"Аталанта" намагалася відігратися. Гості пресингували суперника, намагалися форсувати події на полі. "Реал" грав по рахунку 1-го матчу. "Вершкові" стримували суперника та намагалися проводити швидкі атаки.

Зінедін Зідан грав у 3 центральні захисники. До Серхіо Рамоса та Рафаеля Варана в центрі оборони приєднався Начо. "Аталанта" не була готова до такої побудови гри суперника.

Воротар "Аталанти" "подарував" гол "Реалу". Воротар гостей Марко Спортьєлло вибив м'яч прямо на Луку Модрича. Хорват не став тягти на себе та віддав пас Каріму Бензема, який був у кращій позиції. У випадку із 3-м голом італійський воротар не виручив свою команду.

Зідан грав у три центральні захисники

Хвилина надії для "Аталанти". За 8 хв. до завершення гри гості зменшити відставання у рахунку, але у наступній атаці суперника пропустили 3-й гол.

Вінісіус став одним із героїв матчу. Захисники "Аталанти" не встигали за швидким бразильським форвардом "Реала".

Руслан Малиновський провів слабку гру. Гравець збірної України був активним, намагався брати гру на себе та шукати можливість загострювати. Але ефективність його дій була низька. Українець став одним із винуватців 2-го пропущеного голу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" не змогла взяти реванш у ПСЖ. "Ліверпуль" знову обіграв "Лейпциг"

Зідан переграв Гасперіні. Наставник "Реала" нівелював сильні сторони суперника в атаці, використавши проблеми в обороні. Ключовими стали силові єдиноборства, де сильнішими були господарі.

Клас гравців став вирішальним у протистоянні. "Реал" використав помилки суперника, а гравцям "Аталанти" бракувало класу та майстерності, щоб забити.

В іншому матчі дня "Ман Сіті" переміг "Боруссію", Менхенгладбах - 2:0. За сумою 2-х матчів "містяни" перемогли із рахунком 4:0.

17 березня визначаться останні 2 учасники 1/4 фіналу. "Челсі" прийматиме "Атлетико", а "Баварія" зіграє з "Лаціо". У чвертьфінал ЛЧ вже вийшли: "Порту", "Ліверпуль", ПСЖ, "Боруссія" ,Дортмунд, "Реал" та "МС".

Жеребкування 1/4 фіналу відбудеться 19 березня. Матчі на цій стадії відбудуться 6/7 та 13/14 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Реал" вибив Малиновського та легка перемога "Ман Сіті": результати матчів 1/8 Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути