неділя, 25 травня 2014 00:37

"Реал" у додатковий час дотиснув "Атлетіко" і виграв Лігу Чемпіонів

"Реал" у додатковий час дотиснув "Атлетіко" і виграв Лігу Чемпіонів
Гарет Бейл забиває другий гол у ворота "Атлетіко". Фото: reuters.com

У Лісабоні на стадіоні "Да Луш" відбувся фінальний матч Ліги чемпіонів сезону-2013/14. У вирішальній грі звання кращого клубу Європи оскаржували два мадридських клуби - "Реал" і "Атлетіко".

Вже на початку зустрічі "матрасникам" знадобилася заміна: лідер атак команди Дієго Коста, вихід на поле якого був під питанням, таки вийшов у стартовому складі, але, скоріш за все, не зміг до кінця оговтатися від пошкодження. Велика частина першого тайму пройшла без явних гольових моментів і, можливо, суперники і пішли б на перерву з нулями на табло, якби не епізод, що відбувся на 36-й хвилині. Після подачі Габі з кутового з правого флангу захисники винесли м'яч в сторону, але послідував відразу ж закид назад в штрафний. Годін випередив Касільяса, який невдало вийшов з воріт, і метрів з семи пробив вже по порожніх воротах. Касільяс намагався витягти м'яч, але зробити цього не зумів.

Другий тайм пройшов під диктовку "Реала". Кілька моментів мав Гарет Бейл, але відзначитися йому не вдалося. На 75-й хвилині міг забити Кріштіану Роналду, проте його удар "ножицями" вийшов неточним. Вже в доданий час "Реалу" вдалося зрівняти рахунок - після подачі кутового Серхіо Рамос звільнився від захисників і пробив у лівий нижній кут.

Вирішальні події відбулися в другій додаткової 15-хвилинці: Анхель Ді Марія увірвався в штрафний з лівого флангу, пробив зовнішньою стороною стопи, Тібо Куртуа відбив м'яч, але він полетів на дальню штангу, звідки його добив у ворота Бейл. За кілька хвилин до фінального свистка Марсело забив ще один гол - після передачі Роналду він просунувся вперед і пробив з лінії карного у дальній нижній кут. Остаточний рахунок встановив Роналду, який реалізував пенальті.

Ліга чемпіонів. фінал

Реал Мадрид (Мадрид , Іспанія ) - Атлетіко М (Мадрид , Іспанія ) - 4:1 ( дч )

Голи: Годін , 36 ( 0:1); Рамос , 90 +3 (1:1) ; Бейл , 110 (2:1) ; Марсело , 118 (3:1) ; Роналду , 120 (4:1 , пен ) .

Попередження: Рамос , 27 ; Хедіра , 45 +1 ; Марсело , 118 ; Роналду , 120 +1 ; Варан , 120 +3 -

Гарсія , 27 ; Міранда , 53 ; Вілья , 72 ; Хуанфран , 74 ; Коке , 86 ; Габі , 100 ; Годін , 120 .

Зараз ви читаєте новину «"Реал" у додатковий час дотиснув "Атлетіко" і виграв Лігу Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути