Ексклюзиви
субота, 19 вересня 2015 21:18

"Реал" мінімально переміг "Гранаду"

"Реал" мінімально переміг "Гранаду"
Гол Бензема приніс перемогу "Реалу"

"Реал" здобув чергову перемогу у чемпіонаті Іспанії. Однак, всупереч багатьом очікуванням, матч з "Гранадою" не завершився розгромом суперника "вершкових". Мадридці грали важкувато, що довгий час давало гостям непогані шанси відвезти зі столиці Іспанії хоч якісь очки.

Весь перший тайм пройшов в обопільній боротьбі. Суперники по черзі створювали моменти, причому випади гравців "Гранади" були часом гострішими за атаки футболістів "Реала". Гості навіть забили один м'яч, але арбітр зустрічі не зарахував взяття воріт Наваса, помилково зафіксувавши офсайд.

У другій половині гри "галактікос" зім'яли свого суперника. Вже з перших хвилин другого тайму гравці "Гранади" були "замкнені" на своїй половині поля, але для того, щоб відкрити рахунок, господарям знадобилося 10 хвилин - відзначився Бензема, який замкнув головою навіс Модріча.

Після забитого м'яча "Реал" провів ще кілька атак, але поступово почав зменшувати обороти, очевидно розраховуючи поберегти сили для прийдешніх матчів. Мадридці грали на класі, контролюючи м'яч і не особливо пускаючи суперника до свого штрафного майданчика.

"Гранада" ж активно пресингувала, але створити реальну загрозу біля воріт Наваса не змогла.

Таким чином, "Реал" здобув третю перемогу в іспанській першості і, як мінімум, до матчу "Барселони", який відбудеться 20 вересня, очолив турнірну таблицю.

Додамо, що "Реал" є суперником донецького "Шахтаря" у Лізі чемпіонів. У Мадриді "вершкові" перемогли "гірників" - 4:0.

Реал - Гранада 1:0

Гол: Бензема, 55

Реал: Навас - Карвахаль, Пепе, Варан, Марсело - Кроос (Ковачич, 62), Модріч - Лопес, Іско (Каземіро, 85), Роналду - Бензема (Черишев, 77)

Попередження: Іско - Едгар Мендес, Хаві Маркес, Крхін

Зараз ви читаєте новину «"Реал" мінімально переміг "Гранаду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути