Ексклюзиви
понеділок, 26 липня 2010 16:04

Равшан Ірматов розсудить матч Україна - Польща

Равшан Ірматов розсудить матч Україна - Польща

Федерація футболу Польщі виступила з пропозицією запросити узбецьких арбітрів на офіційний товариський матч Польща - Україна, який відбудеться у Варшаві 4 вересня 2010 року. Про це повідомили в понеділок в прес-службі Федерації футболу Узбекистану.

За словами співрозмовника агентства, обслуговувати даний матч буде рефері ФІФА Равшан Ірматов, а його асистентами виступлять Рафаель Ільясов та Абдухамідулло Расулов.

"До цього Федерація футболу Казахстану запросила Ірматова на обслуговування товариського матчу Казахстан - Оман, який відбудеться 11 серпня 2010 року. Дані матчі будуть проводитися під егідою ФІФА", - відзначив представник прес-служби.

Він також нагадав, що у квітні 2010 року керівництво Федерації футболу Польщі запросило Равшан Ірматова стати головним арбітром фінального матчу Кубка Польщі. Проте тоді FIFA не дало згоду на це, у зв"язку з підготовкою узбецького рефері до матчів Чемпіонату світу в ПАР.

Бригада Ірматова на Чемпіонаті світу в ПАР обслужила п"ять матчів, включаючи матч відкриття ПАР - Мексика і півфінал Нідерланди - Уругвай.

Нагадаємо, раніше президент Узбекистану Іслам Карімов своїм указом присвоїв судді міжнародної категорії федерації футболу Узбекистану, рефері ФІФА Равшану Ірматову, почесне звання Узбекистон Іфтіхорі (Гордість Узбекистану).

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Равшан Ірматов розсудить матч Україна - Польща». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути