Ексклюзиви
субота, 17 травня 2008 18:00

Рауль не зіграє на Євро-2008

Рауль не зіграє на Євро-2008

Головний тренер збірної Іспанії Луіс Арагонес назвав імена 23-х футболістів, які поїдуть на чемпіонат Європи 2008 року, сообшаєт Reuters.

Воротарі: Ікер Касільяс ("Реал"), Пепе Рейна ("Ліверпуль" Англія), Андрес Палоп ("Севілья");

Захисники: Серхіо Рамос ("Реал"), Жоан Капдевіла ("Вільярреал"), Карлос Марчена, Рауль Альбіоль (обидва - "Валенсія"), Карлес Пуйоль ("Барселона"), Фернандо Наварро ("Мальорка"), Альваро Арбелоа ("Ліверпуль" Англія), Хуаніто ("Бетіс").

Півзахиники: Сеск Фабрегас ("Арсенал" Англія), Хаві, Андрес Іньєста (обидва - "Барселона"), Давід Сілва ("Валенсія"), Хабі Алонсо ("Ліверпуль" Англія), Маркос Сенна, Санті Кацорла (обидва - "Вільярреал"), Рубен де ла Ред ("Хетафе").

Нападаючі: Давід Вілья ("Валенсія"), Фернандо Торрес ("Ліверпуль" Англія), Даніель Гуіса ("Мальорка"), Серхіо Гарсія("Сарагоса").

На чемпіонаті Європи збірна Іспанії виступатиме в групі D з командами Росії, Греції та Швеції.

На думку головного тренера мадридського "Реала" Берндта Шустера, Рауль не переживає з приводу того, що його не викликали до збірної Іспанії на чемпіонат Європи-2008.

- Рауль знав, що його не запросять. Хоча він хотів зіграти, і по праву заслужив це своєю грою. Але, на жаль, наставник національної збірної Луіс Арагонес у цьому випадку керувався явно не спортивними принципами, - передає слова Шустера Marca.

Зараз ви читаєте новину «Рауль не зіграє на Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути