неділя, 10 листопада 2019 16:09

"Ракицький знав, на що йшов" – гравець збірної

"Ракицький знав, на що йшов" – гравець збірної
Соболь у збірній підміняє Миколенка

Захисник збірної України Едуард Соболь прокоментував перехід Ярослава Ракицького з "Шахтаря" в "Зеніт" і недавню його заяву про завершення кар'єри в національній команді.

Про це повідомляє "Трибуна".

"Я не знаю, що сталося між Яриком і Андрієм Миколайовичем. Але склад команди визначає головний тренер. Що ж стосується слів Ракицького. Я читав його пост. Кожен має право на свою позицію. Я грав з Яриком і в "Шахтарі", і в збірній. Можу сказати про нього тільки хороше. Дуже сильний футболіст, який з року в рік доводить свій рівень. І він дійсно викладався в матчах і на тренуваннях на 200 відсотків, як він сам сказав. Це не перебільшення.

Я не знаю, чим саме він керувався, переходячи в "Зеніт". Російський клуб виступає в Лізі чемпіонів, а й "Шахтар" там грає. І вельми непогано. Аргументи, що йому треба було годувати сім'ю, звучать непереконливо. В Україні Ярик теж добре заробляв би. Вважаю, йому просто захотілося змінити обстановку. Він же все футбольне життя провів в "Шахтарі", починаючи з ДЮСШ. І наслідки переходу йому були очевидні. Він же відразу сказав: "Знаю, на що йду". Реакція України читалася заздалегідь. Так що тут нема кого звинувачувати. Як вийшло, так вийшло", - сказав Соболь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракицький оголосив про завершення кар'єри в збірній України

Едуард Соболь виступає в Бельгії за "Брюгге". У нинішньому сезоні він зіграв 10 матчів, але голів не забивав.

Зараз ви читаєте новину «"Ракицький знав, на що йшов" – гравець збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути