субота, 28 листопада 2009 14:58

Райкконен стане напарником легендарного Льоба

Райкконен стане напарником легендарного Льоба

Чемпіон світу 2007 року з "Формули-1" фін Кімі Райкконен, так і не домовившись ні з однією зі "стаєнь" королівських гонок, ухвалив рішення перейти в ралі.

Як повідомив офіційний сайт чемпіонату світу з класичного ралі, найближчим часом буде оголошено про підписання контракту між Райкконеном і французькою командою "Сітроен", за яку виступає шестиразовий чемпіон світу Себастьян Льоб.

Райкконен підпише повноцінний контракт і виступить на всіх 13-ти етапах чемпіонату світу-2010. За інформацією wrc.com, сторонам залишилося узгодити лише маленькі деталі контракту. Примітно, що персональний спонсор "крижаної людини", компанія Red Bull, продовжить підтримку пілота і в ралі.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Райкконен провів одну ралійну гонку, взявши участь в Ралі Фінляндія. Фін пілотував Abarth Grande PuntoS2000 і, не дивлячись на проблеми з двигуном, зумів зайняти 15-е місце за підсумками першого дня. У другий день він потрапив в аварію і завершив боротьбу.

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Райкконен стане напарником легендарного Льоба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути