Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2007 17:01

Райкард може піти з "Барселони"

 

Головний тренер іспанської "Барселони" Франк Райкард, 44 роки, залишить свій пост після закінчення сезону-2006/07. Контракт голландського фахівця розрахований до кінця червня 2009 року, але в угоді є пункт, який дозволяє тренерові піти за власним бажанням, повідомляє AFP. Офіційного підтвердження ця інформація поки не отримала.

За повідомленнями іспанського видання AS, головною причиною можливого звільнення Райкарда стали розбіжності між гравцями та керівництвом клубу. Один з найбільш суперечливих епізодів трапився на початку цього тижня, коли голландець виступив з різкою критикою камерунського форварда Самуеля Ето"О, який відмовився виходити на заміну на останні хвилини матчу з "Расингом" (2:0).

До цього конфлікту підключився лідер команди Роналдіньйо, який також засудив вчинок Ето"О. Згодом сторони прийшли до примирення. Крім того, у Райкарда час від часу виникають суперечності з адміністративним штабом "Барселони" на чолі з президентом Жоаном Лапортою. Інформація про звільнення тренера з"являється не вперше, але цього разу AS посилається на "добре інформоване джерело".

Франк Райкард прийшов до "Барселони" перед початком сезону-2003/04. Спочатку він зайняв з командою друге місце в чемпіонаті Іспанії, весною 2005 року виграв першість країни, а в сезоні-2005/06 не тільки захистив цей титул, але і став переможцем Ліги чемпіонів. Зараз "Барселона" знов лідирує в чемпіонаті Іспанії, випереджаючи "Севілью" на три очки. У Лізі чемпіонів команду чекають матчі 1/8 фіналу проти "Ліверпуля".

Зараз ви читаєте новину «Райкард може піти з "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути