пʼятниця, 19 серпня 2011 17:29

"Рахунок матчу з "Фулхемом" не зовсім справедливий" - Рамос

"Рахунок матчу з "Фулхемом" не зовсім справедливий" - Рамос

Учора у першому матчі 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи дніпропетровський "Дніпро" поступився на виїзді лондонському "Фулхему" - 0:3. Післяматчеві коментарі головних тренерів команд, які наводить офіційний сайт дніпропетровців.

Хуанде Рамос, головний тренер "Дніпра": "Думаю, це завеликий результат, як для тієї гри, що ми показали. Не зовсім справедливий. Протягом всього матчу, особливо в першому таймі, ми контролювали його хід. І при цьому ми пропустили наприкінці першого тайму два голи за п'ять хвилин.

Таким чином, на другий тайм ми виходили з необхідністю забивати, змушені були відіграватися. Але пропустили третій гол - здається, йому передувало порушення. Ми доклали величезних зусиль, щоб відігратися, але не вийшло. Повторюся, результат занадто великий, як для показаної нами гри.

Я вважаю, що це незаслужений рахунок - він занадто великий у світлі того, як ми грали. Не вистачило нам забити наприкінці матчу. Але при цьому ми зіграли досить типово. Складно, звичайно, нам буде після сьогоднішнього матчу.

Але у футболі все можливо, і потрібно спробувати, незважаючи на всі труднощі. Потрібно використовувати ті характеристики футболістів, які у нас є. Використали ми сьогодні свої козирі чи ні, але "Фулхем" показав, що він сильніший за нас. Тим не менше, з цією командою можна грати".

Мартін Йол, головний тренер "Фулхема": "Так, "Дніпро" міг забити, але й ми могли забити четвертий гол. Наприкінці гри "Дніпро" цілком міг забити, і все ж 3:0 - це цілком реалістичне відображення. Але "Дніпро" показує хорошу гру, і ми націлювалися на те, щоб не дати їм робити те, що вдавалося наприкінці матчу.

Ми бачили пару матчів "Дніпра", у тому числі проти "Шахтаря". Вони добре грали, але пропустили контратаки. "Дніпро" хоче грати в футбол, і тим самим міг надати нам простір. Так що сьогодні ми прагнули, щоб наші крайні захисники використовували цей простір. Можливо, вони цього не чекали".

Зараз ви читаєте новину «"Рахунок матчу з "Фулхемом" не зовсім справедливий" - Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути