Ексклюзиви
понеділок, 30 березня 2009 18:45

Рац побажав збірній України успіху в матчі з Англією

Рац побажав збірній України успіху в матчі з Англією

Захисник донецького "Шахтаря" і збірної Румунії Разван Рац поділився думками про свій виступ за національну збірну і про майбутні поєдинки.

— Разван, наступний поєдинок збірна Румунії зіграє на виїзді проти австрійців. У них стільки ж очків і така ж кількість ігор, як і у вас. Напевно, бажання перемогти буде велике в обох команд?

— Дуже погано, що ми на своєму полі поступилися сербам. Це, ясна річ, ускладнює нам вихід з групи. Я думаю, для того, щоб перемогти в Австрії, ми повинні зробити все можливе. Якщо ж говорити про минулий матч, то збірна Сербії виглядала не так сильно, як ми. Але тепер це здається виправданням. Адже у футболі головне забиті голи, а ігрова перевага якої-небудь команди і кількість гольових моментів відходять на другий план. Перемога в Австрії дуже нам потрібна, тому, повторюю, ми прикладемо максимум зусиль, щоб відвезти звідти необхідні очки.

— Повертаючись до шансів збірної Румунії на вихід з групи…

— Я, як і кожен з футболістів збірної, розумію, що ми повинні перемагати в кожному матчі. Запевняю, що старатимемося це зробити на всіх полях, де доведеться грати.

— Перед матчами за збірну у тебе видався досить напружений графік виступів за "Шахтар". Тепер, напередодні поєдинку з австрійцями, це не позначиться на твоїй формі?

— Я прекрасно себе відчуваю, я в робочому тонусі.

— Чи не обговорював ти недавній поєдинок збірної з кимось з одноклубників?

— З Маріушем ще поговорити не встиг. Розмовляв з Володею Єзерським і з Євгеном Селезньовим. Правда, з Євгеном спілкувався ще до того, як його знову викликали в збірну. Радий за нього, бажаю українцям успіху, на них чекає непростий матч в Лондоні.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Рац побажав збірній України успіху в матчі з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути