Ексклюзиви
пʼятниця, 18 травня 2007 17:54

Рабінович почав зі звільнення Заварова

 

Сьогодні, 18 квітня, на заміській базі "Динамо" в Кончі-Заспі представникам ФК "Арсенал-Київ" було представлено нового власника клубу – 53-річного столичного бізнесмена, президента холдингової компанії "Rico Capital Group" Вадима Рабіновича, інформує www.ua-football.com.

Пан Рабінович, познайомившись із командою, зазначив, що головний тренер команди Олександр Заваров, 46 років, звільнений зі своєї посади. Виконуючим обов"язки головного тренера було призначено Василя Євсєєва, 44 роки, а тренером-консультантом до кінця чемпіонату – В"ячеслава Грозного, 51 рік, який стояв біля витоків ФК "Арсенал-Київ".

Стосовно придбання клубу Рабіновичем висловився генеральний директор ФК "Арсенал-Київ" Євген Кіржнер, 62 роки.

- В першу чергу, рішення пана Рабіновича щодо придбання клубу – це рішення справжнього патріоту своєї країни, і рішення цілком вірне. Новий власник чітко розуміє завдання перед командою на даний момент, а також можливості для того, щоб клуб жив і приносив радість шанувальникам футболу як міста Києва, так і всієї нашої країни. Тема, яку пропагую я, виявилася близькою пану Рабіновичу – суперництво кількох клубів у столиці України. Відповідно, ми будемо прагнути скласти гідну конкуренцію як "Динамо" конкретно в місті Києві, так і загалом у чемпіонаті ставити високі задачі.

Нарешті у гравців з"явилася мотивація. Якщо вони до цього моменту не знали напевне, що на них очікує в майбутньому, то зараз можуть виникнути різноманітні варіанти, зокрема, продовження кар"єри в ФК "Арсенал-Київ".

Щодо призначення В"ячеслава Грозного на посаду тренера-консультанта, то жодних ілюзій стосовно тривалої співпраці не мають а ні генеральний директор клубу, ані сам пан Грозний.

- Мені зателефонували досить серйозні та поважні люди й запропонували стати тренером-консультантом ФК "Арсенал-Київ" до закінчення чемпіонату України, тобто на останні чотири тури. Я не знаю, наскільки зможу допомогти "Арсеналу". Я не готував команду, я не проводив передсезонні збори, я не займався селекцію. Загалом, я й за чемпіонатом України особливо не слідкував. Так, матчі за участю "Динамо" та "Шахтаря" дивився більш-менш регулярно, а от поєдинки "Арсеналу" довелося побачити небагато – два чи три максимум. Тільки час покаже, що із цього вийде, - говорить Грозний.


Зараз ви читаєте новину «Рабінович почав зі звільнення Заварова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути