середа, 01 вересня 2010 13:06

"Звертаюся до Калитвинцева Юрій Миколайович" - Шевченко

"Звертаюся до Калитвинцева Юрій Миколайович" - Шевченко

Вчора, 31 серпня, перед початком відкритого тренування збірної України на базі в Конча-Заспі невелике інтерв"ю дав капітан нашої збірної Андрій Шевченко.

Про Маркевича: "З його відставкою для нас нічого не змінилося: тренерський склад збірної особливо не змінився, а лише поповнився дуже досвідченими в недалекому минулому гравцями. Так що будемо продовжувати працювати. Повторюся лише, що мені як капітану збірної і просто як людині дуже шкода , що він прийняв рішення піти. А щодо його слів про те, що у збірної немає майбутнього, то я взагалі не думаю, що він міг таке сказати. Швидше, хтось неправильно передав його слова".

Про Калитвинцева: "Чи зміниться малюнок гри, це у головного тренера запитаєте - мені на нього відповісти важко. Яким буде майбутнє Калитвинцева я теж не знаю - не мені ж вирішувати, але ми з хлопцями зі свого боку зробимо все для того, щоб результати ігор з Польщею та Чилі були позитивними. Для гравців важливий будь-який поєдинок збірної".

Про субординацію в збірній: "Звертаюся до Калитвинцева по-батькові, Юрій Миколайович, але за звичкою іноді вискакує: Юра, але я думаю, що це не проблема, тому що в команді дуже гарна атмосфера. Так що подібні моменти позначаються тільки позитивно".

Про молодих тренерів: "Я впевнений, що Калитвинцев, Хацкевич і Ребров привнесуть в гру команди щось новеньке, тому що у них величезний досвід, у тому числі закордонний. При цьому вони дуже добре знають український футбол. Мені дуже приємно, що ці фахівці увійшли до тренерського штабу нашої команди.

Про взаємини з тренерами: "Те, що вони можуть мені щось підказувати, я сприймаю нормально. Тренер - це людина, яка якраз і має підказувати, пояснювати, чого саме він хоче від команди, від гравців, а ми - футболісти - повинні прислухатися до його думки, виконувати всі його вказівки на футбольному полі".

Про Мілевського: "Артем - дуже важливий гравець для нашої команди. Дуже шкода, що він отримав травму, і буде відсутній".

Про молодих збірників: "Не хочеться про когось одного говорити щось хороше, обділивши увагою інших. Думаю, у нас в цілому дуже хороша плеяда молодих гравців, які в майбутньому виростуть у кваліфікованих футболістів".

Про поляків: "Те що я часто забивав полякам це результат моєї високої мотивації. Грати за збірну - дуже важливо для мене. Я завжди знаходжу для себе необхідні стимули. Втім, ті самі слова я можу сказати і по відношенню до "Динамо". Поляків спробуємо взяти колективною грою, цікаво зіграти в атаці. У таких ось товариських матчах нам важливо знаходити щось нове в своїй грі - нові зв"язки, нові тактичні схеми, щоб покращити нашу гру в атаці".

Про чилійця: "Добротна команда, яка грає в дуже хороший колективний футбол: вміє контролювати м"яч, в її складі виступають дуже технічні футболісти, тому матч нас чекає непростий. Думаю, що для нас буде дуже цікаво зіграти з представником іншого континенту, який грає у такий же технічний футбол як Португалія та Іспанія".

Матч проти Польщі можна буде побачити в суботу, 4 вересня, о 17:50 на Інтері.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Korrespondent

Зараз ви читаєте новину «"Звертаюся до Калитвинцева Юрій Миколайович" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути