середа, 27 травня 2009 08:50

"Зоря" не пустила "Дніпро" в єврокубки

"Зоря" не пустила "Дніпро" в єврокубки

Луганчани в останньому матчі сезону переграли команду Безсонова.

Активніше гру почали дніпряни. Загрожували воротам Комарицького вони в основному за рахунок стандартів, але навіси Ротаня та Калініченка до адресатів не доходили "Зоря" перший по-справжньому стовідсотковий момент створила через півгодини після стартового свистка. Жуніор зробив відмінний подачу на Шевчука і той вискочив один на один, але пробив поряд зі штангою.

"Дніпро" відповів красивим ударом з карного майданчикао від Калініченка, але не менш ефектно зіграв в цьому епізоді голкіпер "Зорі". А під кінець тайму глядачі побачили і перший гол. Антонов скинув головою на Шевчука, той, пройшовши по флангу, виконав простріл у воротарський майданчик, де Жуніор, скориставшись неузгодженістю Боровика і Бартуловича, відправив м"яч в сітку.

Вилазки "Зорі" до воріт "Дніпра" були дуже небезпечними. Антонов, Жуніор і Сікорський частенько вибігали проти двох-трьох захисників. Так, після чергового провалу у "Дніпра" луганчани подвоїли перевагу. Райчевич в центрі поля обіграв двох опонентів, кинув в прорив по флангу Жуніора, той віддав в штрафну на Антонова, ну а забити з 10 метрів вже було справою техніки. Другий гол "Зорі" фактично поставив хрест на єврокубкових амбіціях "Дніпра".

Сезон для "Зорі" видався дуже складним: спочатку смерть президента, потім фінансова криза, що серйозно вплинула на команду, погрози бойкоту футболістів, звільнення тренера на самому фініші чемпіонату. Але зумівши подолати всі знегоди, луганський клуб вийшов з складної ситуації з честю і гідністю.

А ось спроба "Дніпра" завершити сезон на мажорній ноті завершилася невдачею, хоча все було в їхніх руках...

Зоря - Дніпро 2:0

Голи: Жуніор, 42, Антонов, 65

Зоря: Комарицький, Цимакурідзе, Дурай, Болохан, Грінченко, Райчевич, Колесніченко, Каменюка, Жуніор (Молдован, 90), Шевчук (Сікорський, 63), Антонов (Половков, 90)

Дніпро: Боровик, Сердюк (Коноплянка, 46), Лісицький, Бартулович, Шахов, Калініченко, Ротань, Назаренко (Каверін, 68), Феррейра, Бєлік (Самодін, 51), Гоменюк

Попередження: Колесніченко

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" не пустила "Дніпро" в єврокубки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути