вівторок, 24 листопада 2009 09:11

"Зіграю проти Мілевського краще, ніж в Києві" - захисник "Рубіна"

"Зіграю проти Мілевського краще, ніж в Києві" - захисник "Рубіна"

Захисник "Рубіна" Роман Шаронов висловив думку, що друге друге чемпіонство в Росії повинне допомогти його команді кращим чином провести домашній поєдинок 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо". У разі перемоги над українським клубом і перемоги "Інтеру" над "Барселоною" в іншому матчі вівторка групи F команда Курбана Бердиєва на пару з міланцями достроково зробить крок в плей-офф.

"Сподіваюся, піднесений настрій в команді допоможе нам проти "Динамо", - сказав 33-річний рубіновець. - Якщо хто-небудь сказав би мені на початку групового турніру, що ми наберемо чотири очки в протистоянні з "Барселоною", назвав би цю людину божевільною".

"Я не думав, що ми будемо в претендентах на вихід в плей-офф, зараз же це реально можливо, - зізнався колишній футболіст збірної Росії. - Але ми не забиваємо собі цим голову. Ми не "Барселона", яка може навіть без напрягу вигравати матчі. Ми новачки в Лізі чемпіонів, так що повинні битися кожну хвилину. Я переглянув нашу переможну зустріч на "Ноу Камп" на DVD, нам насправді пощастило".

У минулу суботу домашня нульова нічия з "Зенітом" укупі з поразкою "Спартака" в дербі з ЦСКА (2:3) дозволили команді Бердиєва за тур до фінішу турніру прем"єр-ліги оформити друге поспіль чемпіонство. Нагадаємо, рік тому клуб з Татарстану вперше в історії взяв золото за три тури до закінчення сезону. "Минулого року ми стали першими набагато раніше. Цей тріумф не дався важче, зате приніс більше радості, - відзначив Шаронов. - Ми грали набагато краще, менше від оборони. Втім, тепер потрібно забути про все це і зосередитися на Лізі чемпіонів".

Боротьбу в груповому турнірі головного єврокубка "Рубін" почав з поразки в Києві з рахунком 1:3. Казанці вели після першого тайму, але наприкінці другого за 19 хвилин пропустили один за одним три м"ячі.

"Це був наш дебют, з того часу ми набули досвіду, - підкреслив захисник. - Ми зіграли добре в першій половині, але заплатили за брак досвіду. Що стосується Мілевського, то сподіваюся, тепер зіграю проти нього вдаліше, ніж в Києві".

Нагадаємо, матч Ліги Чемпіонів "Рубін" - "Динамо" відбудеться сьогодні о 19:30.

За матеріалами Сегодня, СЭ, UEFA

Зараз ви читаєте новину «"Зіграю проти Мілевського краще, ніж в Києві" - захисник "Рубіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути