понеділок, 22 вересня 2008 18:49

"Зеніт" завоює срібло" - Аршавін

"Петербурзький "Зеніт" завоює срібні медалі чемпіонату Росії з футболу сезону 2008 года,"- заявив лідер "Зеніту" Андрій Аршавін в інтерв"ю своєму персональному сайту.

Напередодні "Зеніт" у видовищному матчі поступився московському ЦСКА з рахунком 1:3. Казанський "Рубін", навпаки, переміг в Москві "Спартак" (1:0), після чого відставання діючих чемпіонів, від першого місця за 8 турів до кінця зросло до 17 очок.

Від "Динамо", що знаходиться на другому щаблі, пітерців відокремлює 8 балів.

"Мені здається, що друге місце (за підсумками чемпіонату) ми повинні брати, - відзначив Аршавін. - Наша справа самим вигравати, тоді ми зуміємо набрати потрібну кількість очок, для того, щоб зайняти друге місце".

Коментуючи гру з ЦСКА, форвард визнав, що поразка стала дуже хворобливою для команди. "Завжди образливо програвати. Програвати удома - образливо удвічі. Більше сказати нічого. У нас були багато моментів, але м"яч наполегливо не йшов у ворота", - сказав Аршавін.

"Закономірний результат, чи ні, це вже, на жаль, не має ніякого значення. Це вже історія, - додав Андрій. - Ми створили багато красивих моментів, переграли армійців по кількості ударів по воротах, більше подали кутових, але, на жаль, красива гра в нашого виконання не принесла бажаного результату".

Наступним суперником "Зеніту" в прем"єр-лізі буде "Локомотив". Матч відбудеться в Москві в суботу, а вже 30 вересня команді Діка Адвоката  чекає домашній дебют в Лізі чемпіонів проти мадридського "Реала".

До речі, Андрій Аршавін може в січні опинитися в "Реалі". Один з лідерів пітерського клубу і збірної Росії не приховує свого бажання виїхати закордон, проте влітку здійснити перехід ні до "Барселони", ні в "Тоттенхем" йому не вдалося повідомляє  "ЛІГА"

Тепер, за даними іспанського видання "Sport", росіянин не проти перебратися в стан одвічного суперника каталонського клубу. Після продажу Робіньйо до "Манчестер Сіті" мадридці цілком можуть викласти за Аршавіна солідну суму - близько 22 мільйонів фунтів стерлінгів.

mail.ru
Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" завоює срібло" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути