понеділок, 11 січня 2010 10:56

"Зеніт" повернув Кержакова

"Зеніт" повернув Кержакова

Форвард московського "Динамо" і збірної Росії з футболу Олександр Кержаков підписав трирічний контракт з пітерським "Зенітом", в якому нападаючий починав свою кар"єру. Про це пише газета "Спорт-Экспресс". Керівництво "Зеніту" факт укладення угоди з Кержаковим поки не підтвердило.

За даними видання, 27-річний нападаючий, який в даний час знаходиться в Санкт-Петербурзі, приєднається до нової команди 17 січня 2010 року, коли гравці пітерського клубу почнуть проходити медогляд.

Кержаков виступав за "Зеніт" з 2001 по 2006 роки, а потім перейшов до іспанської "Севільї". У складі цього клубу форвард виграв Кубок УЄФА сезону-2006/07, але потім втратив місце в основному складі і на початку 2008 року перейшов у "Динамо".

У чемпіонаті Росії 2009 року Кержаков провів за "Динамо" 23 матчі і забив 12 голів. Після закінчення сезону наставник московського клубу Андрій Кобелев порадив Кержакову шукати нову команду.

Тим часом, "Динамо" домовився з "Ліверпулем" про перехід українського нападаючого Андрія Вороніна. Вартість трансферу склала 2 мільйони євро.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" повернув Кержакова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути