субота, 09 січня 2010 10:27

"Ліверпуль" продав Вороніна за 2 мільйони євро

"Ліверпуль" продав Вороніна за 2 мільйони євро

Московський футбольний клуб "Динамо" домовився з "Ліверпулем" про перехід українського нападаючого Андрія Вороніна. Вартість трансферу, як передає офіційний сайт англійського клубу, складає 2 мільйони євро.

Раніше повідомлялося, що на колишнього лідера збірної України претендували два московські клуби - ЦСКА і "Динамо", які готові були запропонувати за 30-річного форварда 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (близько 2,5 мільйонів доларів).

Андрій Воронін провів за "Ліверпуль" 27 матчів, в яких забив 5 голів. Останнім часом нападаючий грав у берлінській "Герті", куди був відданий в оренду. У німецькому клубі Воронін зіграв також 27 матчів і відзначився 11 разів.

Свого часу Воронін, який починав кар"єру в одеському "Чорноморцеві", був одним з лідерів української збірної, за яку провів 61 матч (6 м"ячів). Проте останнім часом тренерський штаб перестав викликати гравця в національну команду.

У складі збірної України Воронін вийшов в 1/4 фіналу Чемпіонату світу 2006 року в Німеччині, де українці поступилися італійцям, які виграли чемпіонат. Воронін є кавалером ордена "За мужність" 3-го ступеня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" продав Вороніна за 2 мільйони євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути