четвер, 18 вересня 2008 08:21

"Зеніт" програв "Ювентусу" в дебютному матчі Ліги чемпіонів

Пітерський "Зеніт" в середу програв туринському "Ювентусу" в першому матчі Ліги чемпіонів сезону-2008/09. Матч, який проходив на стадіоні "Делле Альпі" в Турині, завершився з рахунком 1:0 на користь господарів. На 76 хвилині з штрафного удару відрізнився ветеран "Ювентуса" Алессандро Дель П"єро.

Перший тайм почався в рівній боротьбі, проте на 26 хвилині шанс забити мав півзахисник збірної Італії Мауро Каморанезі, котрий з подачі Дель П"єро влучив штангу. У другому таймі пітерська команда захопила перевагу, і вже на 56 хвилині Андрій Аршавін міг вивести свою команду вперед, проте не зумів переграти голкіпера "Ювентуса" Джанлуїджі Буффона.

У кінцівці зустрічі італійці активізувалися, і на 76 хвилині Алессандро Дель П"єро точним ударом з штрафного забив переможний гол в матчі.

Тим часом в іншому матчі групи H мадридський "Реал" з рахунком 2:0 обіграв дебютанта турніру білоруський БАТЕ і очолив групу.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" програв "Ювентусу" в дебютному матчі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути