субота, 25 вересня 2010 16:25

"Зеніт" познущався над "Сатурном"

"Зеніт" познущався над "Сатурном"
Пітерський "Зеніт" на своєму полі з рахунком 6:1 розгромив підмосковний "Сатурн" в матчі 22-го туру чемпіонату Росії з футболу.

Героєм матчу став форвард господарів поля Олександр Кержаков, який забив у ворота раменчан три м"ячі, відзначившись на 24-й, 46-й і 54-й хвилинах. Також у складі "Зеніту" на 32-й хвилині гол з пенальті забив Данні, на 34-й хвилині відзначився Данко Лазович, а остаточний рахунок встановив Алессандро Розіна (83-а хвилина). Гол престижу у складі "Сатурна" на свій рахунок на 45-й хвилині записав Дмитро Кириченко.

"Зеніт" одноосібно лідирує в чемпіонаті Росії з футболу, набравши в 20 іграх 50 очок. "Сатурн" йде 11-м з 24 очками після 22 зустрічей.

Раніше московський "Спартак" і "Амкар" з Пермі зіграли внічию в матчі 22-го туру чемпіонату Росії з футболу, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зустріч, що відбулася увечері 24 вересня на стадіоні "Лужники", завершилася з рахунком 2:2.

У "Спартака" голи забили Веллітон (37-а хвилина) і Ейден Макгіді (76-я хвилина), у "Амкара" - Мітар Новакович (23-а хвилина) і Іван Черенчиков (54-а хвилина).
За матеріалами Лента, РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" познущався над "Сатурном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути