Ексклюзиви
субота, 25 вересня 2010 14:39

Спаллетті попередив бійку на тренуванні "Зеніту" (ФОТО)

Під час тренування "Зеніту" Ігор Денисов з матом накинувся на помічника Лучано Спаллетті Владислава Радімова. Італійцеві довелося особисто втрутитися, щоб попередити бійку.

Конфлікт виник на порожньому місці. Команда грала двосторонку. В якості арбітрів виступали помічники Лучано Спаллетті, в тому числі і начальник "Зеніту" Владислав Радімов. Під час одного з епізодів Радімов призначив штрафний у ворота команди, за яку грав Ігор Денисов.

Але Ігореві таке покарання здалося несправедливим. Спочатку він голосно кричав матом, а потім поліз особисто з"ясовувати стосунки з кривдником. І лише втручання Спаллетті попередило бійку.

"Денисов не може оскаржувати рішення моїх помічників, - заявив після тренування Спаллетті. - Я все розумію, Ігор - справжній боєць. Він хоче вигравати завжди й скрізь. Навіть на тренуванні. Це чудова якість. Але ж треба тримати себе в рамках. Не можна переходити межу. А слова моїх помічників не можна обговорювати."

У 22-у турі, який пройде 25 вересня, "Зеніт зустрінеться із "Сатурном".
За матеріалами LifeSports
Зараз ви читаєте новину «Спаллетті попередив бійку на тренуванні "Зеніту" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути