вівторок, 27 січня 2009 11:45

"Зеніт" назвав Аршавіна головним гальмом переговорів з "Арсеналом"

Пітерський футбольний клуб "Зеніт" назвав головною перешкодою в здійсненні операції з трансферу форварда збірної Росії Андрія Аршавіна в лондонський "Арсенал" особисті вимоги самого гравця. За даними "Зеніту", футболіст зажадав зарплату, який лондонський клуб не в змозі йому виплачувати. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

За повідомленнями пітерців, домовленість з "Арсеналом" з приводу суми трансферу досягнута, проте Аршавін не може узгодити з лондонцями умови особистого контракту. Як уточнює інтернет-видання Goal.com, "Арсенал" пропонує гравцеві зарплату 80 тисяч євро в тиждень, а сам футболіст наполягає на сумі 106 тисяч євро в тиждень.

Як наголошується на сайті "Зеніту", "Арсенал" готовий прийняти умови Аршавіна в тому випадку, якщо пітерці зменшать суму трансферу. У заяві пітерського клубу підкреслюється, що гравець "гальмує переговорний процес, ставлячи під сумнів всі досягнуті між клубами домовленості".

За даними Goal.com, трансферна вартість Аршавіна у разі його переходу складе 16 мільйонів євро. "Зеніт" в своїй заяві відзначає, що згоден понизити суму трансферу в тому випадку, якщо футболіст виплатить клубу компенсацію за розірваний чотирирічний контракт.

Як повідомляється на сайті пітерців, в 2006 році "Зеніт" виплатив Аршавіну за підписання нового контракту п"ять мільйонів євро. В тому випадку, якщо гравець погодиться повернути клубу половину цієї суми, "Зеніт" згоден зменшити трансферну вартість на 2,5 мільйона євро.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" назвав Аршавіна головним гальмом переговорів з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути