Ексклюзиви
субота, 23 серпня 2008 11:44

"Зеніт" купує лідера московського "Динамо"

Чемпіон Росії з футболу "Зеніт" домовився про підписання контракту з провідним півзахисником московського "Динамо" Данні. Португалець підпише контракт з пітерським клубом в найближчий понеділок, 25 серпня. При цьому Данні стане не єдиним новачком команди з Санкт-Петербурга, повідомляє РІА Новости.

Ім"я другого футболіста, який перейде в пітерський клуб, стане відоме наступного тижня. Новина про перехід Данні в "Зеніт" повідомив радник команди по трансферній політиці Костянтин Сарсанія і підтвердив генеральний директор Максим Мітрофанов.

Крім того, наступного тижня керівництво "Зеніту" збирається прояснити ситуацію з майбутнім Андрія Аршавіна, який неодноразово заявляв про своє бажання перейти в європейський клуб.

Данні виступає за московське "Динамо" з 2005 року, а до цього грав за португальські команди "Марітіму" та "Спортинг". Саме з "Спортинга" півзахисник і перейшов в "Динамо". 20 серпня 2008 року Данні дебютував в збірній Португалії, взявши участь в товариському матчі з командою Фарерських островів (5:0).

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" купує лідера московського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути