пʼятниця, 10 жовтня 2008 14:21

"Зеніт" Анатолія Тимощука встановив новий ТБ-рекорд

Домашня гра пітерського "Зеніта" в Лізі чемпіонів проти мадридського "Реала" (1:2) встановила рекордний глядацький інтерес до трансляцій на каналі "РТР-Спорт" за весь час його існування. За цим поєдинком біля екранів телевізорів спостерігали близько 5,5 мільйонів людей.

Попереднє максимальне значення для футбольних трансляцій цього каналу дорівнювало майже 4,75 млн - стільки росіян дивилися півфінальний матч-відповідь Кубка УЄФА 2007-08 "Зеніт" - "Баварія" (4:0).

Третє місце в даному рейтингу з показником 4 млн ділять матч групового турніру Ліги чемпіонів-2006/07 ЦСКА - "Арсенал" (1:0) і повтор чвертьфінальної гри Євро-2008 Росія - Голландія (3:1) наступного дня після її проведення.

А максимальна аудиторія серед всіх трансляцій на каналі "РТР-Спорт" по інших видах спорту належить естафетній гонці одного з етапів Кубка світу з біатлону - більше 4,75 млн телеглядачів, за оцінками аналітичного агентства СК.

championat

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" Анатолія Тимощука встановив новий ТБ-рекорд ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути