четвер, 26 листопада 2009 11:46

"Збірній України не вистачило креативу, Вороніна і Чигринського" - Калініченко

"Збірній України не вистачило креативу, Вороніна і Чигринського" - Калініченко

Півзахисник дніпропетровського "Дніпра" Максим Калініченко, який останнім часом втратив місце у складі збірної України, дав свою оцінку недавньому матчу плей-офф раунду відбірного циклу ЧС-2010 між національними збірними України і Греції, який завершився поразкою українців з рахунком 0:1 і коштував команді Михайличенка путівки у фінальну частину світової першості.

"Висловлю, напевно, загальну думку. Думаю, не вистачило креативу, якоїсь іскри в грі, - цитує Калініченка "Команда". - Причому це стосується не тільки матчів плей-офф, а всього відбірного турніру. Безумовно, тренер збудував збірну по-своєму, але, на мій погляд, не вистачило виконавців, які можуть блиснути індивідуально. Став би в нагоді і Воронін, і Чигринський з його першим пасом в другому матчі допоміг би. Не знаю, в якому клубі повинен гравець виступати, якщо в склад не потрапляють виконавці з "Ліверпуля" і "Барселони". Загалом, не вистачило виконавської майстерності".

Після поразки від греків Олексій Михайличенко сказав, що готовий продовжувати роботу зі збірною і готувати її до Євро-2012.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Збірній України не вистачило креативу, Вороніна і Чигринського" - Калініченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути