четвер, 01 квітня 2010 10:42

"Забиті голи - це заслуга Ібрагімовича, а не моя" - Гвардіола

"Забиті голи - це заслуга Ібрагімовича, а не моя" - Гвардіола

Хосеп Гвардіола одночасно був задоволений грою "Барселони" і розчарований результатом з "Арсеналом". Виграючи в рахунку 2:0 до 70-ї хвилини, каталонці не втримали перемогу - 2:2.

"Ми провели відмінну гру. Якби результат був іншим, то мали б гарний шанс пройти далі. Але в Лізі чемпіонів так буває. 70 хвилин прекрасної гри іноді недостатньо. 20 хвилин слабкої гри можуть їх перекреслити. Або станеться покарання, як було сьогодні. За великим рахунком, результат позитивний. Але у матчі-відповіді ми повинні бути кращими. Два виїзних голи це дуже добре", - заявив Гвардіола.

"Що стосується двох забитих м"ячів, то тут повністю заслуга Ібрагімовича, а не моя. Він гравець найвищого рівня. І сьогодні зіграв дуже активно. Забив два м"ячі і ще зробив багато хороших речей", - додав Пеп.

"Барселона" виходила в наступне коло в шести з семи випадків, коли закінчувала перший матч з рахунком 2:2. Винятком було лише суперництво з мюнхенською "Баварією" в сезоні 1995/96 у Кубку УЄФА.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Забиті голи - це заслуга Ібрагімовича, а не моя" - Гвардіола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути