середа, 27 січня 2010 08:20

"За місце у збірній України віддам все на світі" - Бишовець

"За місце у збірній України віддам все на світі" - Бишовець

Відомий російський тренер Анатолій Бишовець розповів про свої найближчі плани, а також зізнався, що хотів би очолити збірні Росії та України.

"У найближчих планах у мене поїздка з однією з команд на збори до Туреччини за домовленістю з тренером. З яким клубом? Мені не хотілося б поки говорити. Ну, а після Туреччини я, звичайно, буду присутній на конференції з вибору президента РФС. А там не за горами і початок чемпіонату Росії.

Від цікавих клубів мені пропозиції поки не надходили. Від нецікавих - так. Але я думаю, що час ще є, щоб визначитися. А нинішня конкуренція у виборі тренера і гравців носить в основному не професійний характер, а залежить від того, наскільки це зручно і вигідно. З другого боку пропозиції є виїхати закордон, і треба про це теж думати.

Чи є така команда, за місце головного тренера в якій я віддав все на світі? Все на світі - це, звичайно, дуже голосно сказано, тому що наша робота має на увазі достатньо сумнівні цінності. За винятком, напевно, самого процесу роботи, і тут навіть найголовніше не результат. Але, напевно, все-таки немає такої команди, якщо не рахувати збірні Росії, України.

Сьогоднішній стан цих команд дуже схожий - і збірній України потрібно думати про створення нової команди до фінальної частини чемпіонату Європи, і в нашій команді наступає період зміни поколінь", - сказав Бишовець в інтерв"ю "Футбол сегодня".

Нагадаємо, 1-го лютого на Виконкомі ФФУ буде оголошено головного тренера національної збірної України. В число можливих кандидатів входять Калитвинцев, Яковенко, Луческу, Блохін, Маркевич і ще один тренер. Ім"я "темної конячки" поки невідоме, але цей фахівець не є основним фаворитом.

За матеріалами Sports.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"За місце у збірній України віддам все на світі" - Бишовець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути