Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2008 08:12

"За банер, як про Яшина, я б руки відрубав... Разом із ногами" - Павлюченко

Нападник "Тоттенхема" Роман Павлюченко прокоментував скандальний банер, який вболівальники "Зеніта" вивісили під час матчу з "Динамо" (1:1).

"Якщо і є відмінності вболівальників "Тоттенхема" від публіки на інших лондонських аренах, то я їх не помітив. Головне, що на всіх стадіонах прем"єр-ліги завжди виникає дивна футбольна атмосфера. Її неможливо передати словами. Скажу тільки, що я для себе зробив висновок - заради англійського чемпіонату і варто було починати займатися футболом. При цьому зовсім не хочу образити російську прем"єр-лігу. Рівень гри в ній виріс в останні роки. Але ось напівпорожні трибуни часто давили. Хоча мені ще пощастило - адже у "Спартака" найчисленніші вболівальники в країні.

Я знаю про банер про Яшина на матчі "Зеніт" - "Динамо". Мені друзі вже дзвонили, розповіли. Це вже переходить всі межі. Не розумію, які ж мізки треба мати, щоб до такого додуматися. А якщо б хтось про зірку "Зеніта" таке написав? Ні, я б руки відрубав за таке... Разом із ногами. Щоб і до стадіону такі не доходили.

Ось як уявлю, що я постарів, а мої дорослі діти про мене таке на стадіоні прочитають. Або батьки побачать подібний банер. У них серце зупиниться", - сказав Павлюченко в інтерв"ю "Известиям".

sportanalytic.com

Зараз ви читаєте новину «"За банер, як про Яшина, я б руки відрубав... Разом із ногами" - Павлюченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути