неділя, 25 липня 2010 12:54

"З "Шахтарем" і "Динамо" розіграємо перше місце" - тренер "Севастополя"

"З "Шахтарем" і "Динамо" розіграємо перше місце" - тренер "Севастополя"

Новачок Прем"єр-ліги ПФК "Севастополь" продовжує радувати своїх уболівальників і дивувати футбольну Україну. Після двох нульових нічий з "Зорею" та "Металістом" у третьому турі кримчани на виїзді мінімально обіграли столичний "Арсенал" (1-0). Це перша перемога севастопольського клубу у вищому дивізіоні. І в деякій мірі сенсаційна: з початку сезону і до вчорашнього вечора команда Юрія Бакалова, що знаходилася після двох перших турів в числі лідерів не знала гіркоти поразок.

"Ми налаштовували хлопців на перемогу, - сказав після матчу наставник "Севастополя" Сергій Шевченко. - Поки що тільки адаптуємося в Прем"єр-лізі. І якщо команда буде досягати позитивного результату, то й адаптація пройде швидше. Тому ми й налаштовували хлопців не дивитися на суперника , а грати у свій футбол. Адже ми на тренуваннях відпрацьовували і тактику, і стратегію. Приємно, коли футболісти втілюють задумане в життя".

У грі севастопольців відчувається брак гостроти в передній лінії. Має місце проблема наявності в команді мінімум одного забивного форварда, здатного збалансувати оборону з атакою.

"Ми зараз працюємо над цим. Треба трохи часу, щоб наш президент і спонсори увійшли в смак, тоді такі питання буде легше вирішувати".

При цьому Сергій Шевченко не прихильник придбання великої кількості іноземців.

"У нас була маленька перерва для підготовки, на перегляді було багато іноземців. Але, поміркувавши, ми сказали агентам - не треба нам пропонувати іноземців, у нас немає часу їх дивитися. Давайте нам тих, про кого ми можемо максимально швидко зібрати інформацію. Наприклад, щодо Салхі нам дали характеристику Олександр Косевич та Анатолій Волобуєв, плюс ми його самі подивилися в справі."

У наступному турі "Севастополь" приймає столичне "Динамо". На питання, чого чекати від цього матчу і чи буде боротьба за перше місце, Шевченко з посмішкою сказав: "Так, звичайно. Ми, "Шахтар" і "Динамо" в найближчих турах і розіграємо перше місце".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"З "Шахтарем" і "Динамо" розіграємо перше місце" - тренер "Севастополя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути