неділя, 16 серпня 2009 14:32

"Всі тягнуть "Полтаву" якусь, "Єдність", "Медність", а ми - "Дніпро"!" - Гамула

"Всі тягнуть "Полтаву" якусь, "Єдність", "Медність", а ми - "Дніпро"!" - Гамула

Головний тренер "Закарпаття" Ігор Гамула залишився задоволений самовіддачею своїх підопічних у матчі 1/16 фіналу Кубка України з "Дніпром" (2:3).

"Футболісти старалися, і, якщо після поразки вболівальники проводжають команду скандуванням "Молодці!", це, звичайно, щось означає. Я сказав футболістам, що ми можемо занести собі це в актив, в плюсик, але результат все таки на табло. І пропускаємо м"ячі... Адже досвідчені люди... Людина стоїть спиною від воріт, куди його ззаду бити, як можна бити? Це навіть не дитяча помилка - це катастрофа! Катастрофа! Добре це. Зрівняли! Але йде довга передача, і чоловік зупиняє м"яч так, що Ротань виходить один в один. Але це все безглузда маячня. Це я, це я.

Звичайно, складно нам. Коли було жеребкування, всі команди тягнуть "Полтаву" якусь, "Єдність", "Медність", а ми - "Дніпро"! Мало нам Харкова, Полтави, Донецька - так "Дніпро" ще! До всіх наших приємних стосунків, до хорошого життя - ще і "Дніпро" - ба-бах туди ж! Один футболіст коштує, як вся наша команда разом узята. Але одне приємно: хлопчики змусили цю мільйонну команду бити по аутах. Це вже приємно", - наводить слова Гамули офіційний сайт "Дніпра".

Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «"Всі тягнуть "Полтаву" якусь, "Єдність", "Медність", а ми - "Дніпро"!" - Гамула». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути