понеділок, 26 липня 2010 16:26

"Влаштує будь-який позитивний результат" - Газзаєв

"Влаштує будь-який позитивний результат" - Газзаєв

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв розповів про підготовку команди до матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів проти бельгійського "Гента".

"Після матчу з "Металістом" у нас був звичайний розпорядок. Ми надали гравцям один день відпочинку, а з учорашнього дня почали підготовку до поєдинку з "Гентом". Всі гравці здорові, за винятком Нінковича, який отримав на тренуванні невелику травму", - розповів тренер киян.

Наставник зазначив виграш бельгійцями національного кубка і третє місце в чемпіонаті країни.

"Бельгійці грають у цікавий комбінаційний футбол, є гравці, які непогано проявили себе, зокрема, в матчі з "Андерлехтом". Загалом, ми дуже серйозно готуємося до майбутніх матчів", - додав він.

"Наше головне завдання - вихід у наступний кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів, тому за сумою двох матчів ми повинні зіграти максимально активно, щоб забезпечити потрібний результат", - заявив Газзаєв.

Нарік тренер і на кадрові проблеми.

"Ні Попов, ні Гусєв поки що не готові, як і Ель-Каддурі з Юссуфом. Поки що вони травмовані. Щоправда, двоє останніх вже з четверга повертаються до загальної групи, можливо до них приєднається і Гусєв. Що стосується Попова, то його повернення ми очікуємо через тиждень", - відзначив наставник київського "Динамо".

"Нас влаштує будь-який позитивний результат. Хочеться, звичайно, щоб уже в першому матчі ми оформили вихід у наступний етап. Але це гра, і результат складається за сумою двох матчів. Найголовніше - вийти в наступний етап Ліги Чемпіонів", - підсумував Газзаєв.

Нагадаємо, що перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між "Динамо" і "Гентом" відбудеться у вівторок, 27 липня, в Києві.

За матеріалами ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Влаштує будь-який позитивний результат" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути