неділя, 21 вересня 2008 11:19

"Вердер" зганьбив "Баварію"

Хто міг очікувати, що команда, яка в останніх двох матчах розгромила "Кельн" і "Герту", пропустить п"ять м"ячів від "Вердера"!

Чемпіонат Німеччини (Бундесліга. 5-й тур)

"Баварія" - "Вердер" - 2:5 (0:2)

Голи: Розенберг, 31 (0:1). Налду, 45 (0:2). Озіл, 54 (0:3). Пісарро, 59 (0:4). Розенберг, 67 (0:5). Боровськи, 71 (1:5). Боровськи, 85 (2:5).

Впродовж практично всього першого тайму "Баварія" володіла перевагою, тобто тримала м"яч під контролем і не підпускала суперника близько до воріт. Але всі атаки мюнхенців виходили затягнутими, нудними, або взагалі не виходили. Якщо не рахувати близького удару по воротах Тоні, то всі небезпечні моменти створював тільки "Вердер". Не просто ж так він забив два голи в першій половині зустрічі! На 31-ій хвилині зустрічі Розенберг несподівано відірвався від двох захисників "Баварії" та відкрив рахунок! Другий гол був забитий на останній хвилині матчу. Почалося все з фолу Демікеліса, який грубо зіграв ліктями проти Пісарро. Після навісу зі штрафного бременці завдали першого удару по воротах Ренсинга. М"яч відскакує від воротаря, але Налду все ж заштовхує його у ворота.

Другий тайм став ще більшою несподіванкою. Бременська команда діяла на контратаках, і невдало. Озіл на 54-ій хвилині отримав пас від Дієгу та точно і сильно пробив з лівого флангу. Через п"ять хвилин Пісарро ще раз засмутив "Баварію". Розенберг зробив прохід по лівому флангу та зробив передачу нападнику, той завдав слабкого удару. Здавалося, що м"яч летить повз ворота, однак він змінив траєкторію і опинився у воротаря за спиною. У цьому матчі Розенберг, що відкрив рахунок в поєдинку, зробив дубль. Воротар "Баварії" на 67-ій хвилині невдало зіграв на виході, зіткнувшись з Мертесакером. М"яч відскочив до Розенберга, який і забив останнього м"яча в ворота "Вердера" на Allianz Arena.

Однак, весь цей час м"ячем продовжувала володіти переважно "Баварія". Проте треба віддати належне гостям: вони швидко розслабилися та вже не дуже переживали з приводу оборони. Дублем відзначився Боровськи. Перший гол вийшов не дуже видовищем: Боровськи, якому бременські захисники дали свободу дій, замкнув простріл Оддо. А на 85-ій хвилині німецький півзахисник відправив м"яча у ворота після прострілу Тоні. На цьому все й скінчилося. Надалі команди просто чекати свистка арбітра.

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «"Вердер" зганьбив "Баварію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути