понеділок, 19 липня 2010 08:51

"Варто відзначити гру Максима Коваля" - Кривцов

"Варто відзначити гру Максима Коваля" - Кривцов

Чемпіон України донецький "Шахтар" не зміг обіграти запорізький "Металург" - 1:1. "Гірники" пропустили у першому таймі гол від Майкла Алозіє. Відігралися гості після перерви зусиллями Фернандіньо.

"Ніхто не очікував такого результату, - розповів "Gazeta.ua" екс-гравець запоріжців, захисник "Шахтаря" Сергій Кривцов - Футболістам було важко грати при такій погоді (+35 градусів). Крім того, "Шахтар" - це хороший подразник для суперників. Тренеру навіть не потрібно налаштовувати футболістів на гру, мотивація у гравців і так максимальна.

"Гірників" підвела реалізація. Також варто відзначити гру молодого воротаря Максима Коваля. У нього добре виходить грати проти грандів."

У пресі з"явилася інформація про можливий трансфер футболіста збірної Хорватії та лондонського "Арсенала" Едуардо.

"Нічого про це не чув. Можливо щось про це знають Даріо Срна та президент клубу Рінат Ахметов. У команді ніхто про цього форварда не говорив. Не думаю, що у команди є проблеми з нападаючими. Вони всі кваліфіковані, просто їм не вдалося реалізувати свої моменти. Вони мали забивати "Металургу" не один і не два м"ячі. Містер дав завдання команді відірватися від переслідувачів на якомога більшу відстань. У першому турі "Динамо" зробило нам приємний сюрприз, втративши очки в матчі з "Оболонню" (2:2). Тепер ми недорахувалися балів.

Кривцов дивився матч з трибуни. Напередодні зіграв за молодіжний склад "Шахтаря" і відзначився голом.

"Я зараз відновлююся після травми. Як тільки Містер дасть мені шанс, спробую зробити все можливе, щоб закріпитися в основному складі. Дуже хотілося б зіграти у Лізі Чемпіонів."

Зараз ви читаєте новину «"Варто відзначити гру Максима Коваля" - Кривцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути