понеділок, 19 липня 2010 08:16

"Шахтар" втратив очки в матчі із запорізьким "Металургом"

"Шахтар" втратив очки в матчі із запорізьким "Металургом"

Проблема форварда, здатного завдати завершального удару, продовжує залишатися головною в донецькому "Шахтарі". Як би не намагався Мірча Луческу робити вигляд, що все в його команді в порядку і ніяких трансферів після приходу Чигринського не потрібно. Ще й як потрібно, і матч в Запоріжжі - зайве тому підтвердження.

"Металург" ледь не кожне міжсезоння втрачає ключових гравців. У першому таймі "Шахтар" діяв надто академічно, якщо не сказати з прохолодою. У себе гостей привів Алозіє. Форвард "Металурга" ледве встиг вийти на заміну, як забив гол у ворота П"ятова, реалізувавши вихід один на один.

Лише після цього "Шахтар" взявся за голову, а після перерви змусив суперника практично безперервно оборонятися. І як же здорово проявив себе в рамці голкіпер "Металурга" Максим Коваль, відбиваючи, здавалося б, "мертві" м'ячі, пущені Дугласом Костою, Олександром Чижовим, Алексом Тейшейрою та іншими. Зрештою, "гірникам" все ж таки вдалося відновити рівновагу. Розіграш кутового завершив точним ударом Фернандіньо, який зіграв на випередження.

Шанси вирвати перемогу у "Шахтаря" теж були, але самовідданість Коваля виявилася вищою за майстерність Олександра Гладкого.

Чемпіонат України

2-й тур

"Металург" (Запоріжжя) - "Шахтар" (Донецьк) - 1:1 (1:0)

Голи: Алозіє, 35 (1:0), Фернандіньо, 69 (1:1)

"Металург" (З): Коваль, Польовий, Невмивака, Тейку, Пісоцький, Аржанов, Вернидуб, Хайдучек, Рібейро (Задоя, 52, Цигирлаш, 76), Каськов (Алозіє, 33), Калонас.

"Шахтар": П"ятов, Срна, Чижов, Ракицький, Рац, Степаненко (Хюбшман, 60), Фернандіньо, Жадсон (Тейшейра, 46), Вілліан, Коста, Луїс Адріано (Гладкий, 46).

Попереджені: Пісоцький, 56, Фернандіньо, 65, Рац, 74, Гладкий, 90 +3.

Вилучення: Лутков (81, тренер "Металурга")

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" втратив очки в матчі із запорізьким "Металургом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути