Ексклюзиви
субота, 17 липня 2010 11:17

Форвард "Шахтаря" перейшов в американський клуб

Форвард "Шахтаря" перейшов в американський клуб

Мексиканський нападник Нері Кастільо сьогодні буде предаставлений як новачок американського клубу "Чикаго Файр", повідомляє oem.com.mx.

Запити 26-річного форварда "Шахтаря", який пропустив весь минулий сезон, тепер значно скромніші і він погодився на переїзд з Європи в американську лігу.

Переговори за участю Кастільо і менеджера "Чикаго" Френка Клопаса пройшли в максимальній секретності і успішно завершилися напередодні. Новачок буде представлений публіці в суботу о восьмій вечора після закінчення матчу "Чикаго" з "Нью-Інгленд".

На думку Клопаса, Кастільо не тільки допоможе підсилити атаку, але і приверне нових мексиканських вболівальників, які живуть в штаті Іллінойс.

Нагадаємо, що контракт Кастільо закінчується влітку 2012 року, але "Шахтар" надав можливість футболістові самому вибрати місце продовження кар"єри без компенсації. Раніше повідомлялося, що він веде переговори з грецькими "Олімпіакосом" і ПАОКом.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Шахтаря" перейшов в американський клуб ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути